Orden Samlas i Malmö

Malmö 2020-08-26 GP

I fredags samlades medlemmar från hela Sverige för ett informationsmöte men även för att uppmärksamma Ordens arbete i södra Skåne. Mötet tog plats i en lokal på Stortorget i Malmö och det var många intresserade på plats. Gästerna bjöds först på mingel i hotellbaren på Scandic hotell Stortorget för att sedan få en presentation i möteslokalen. 

  

 

Ordens ordförande i Skåne, Slobodan Kutlesovski, spelade upp en film och presenterade sedan brödraskapets arbete och projekt. 

Ordens medlemmar från Stockholm passade även på att hedra brödraskapets medlemmar i Skåne med utmärkelser för deras fina arbete med Orden i Skåne. Efter mötet bjöds gästerna på middag i en närliggande restaurang. 

 

Även på lördagen anordnades ett högtidligt firande för medlemmar och gäster på restaurang Casa Blanca i Trelleborg. Gästerna blev bjudna på Ordens viner och många fina kulinariska specialiteter. Ordens medlemmar i Malmö hade även hyrt in ett live band för festligheterna vilket uppskattades av alla närvarande.  

  

"Det har varit en ära för våra bröder i Malmö att få vara värdar för den här helgens event i Skåne. Vi tackar alla våra gäster för den här gången och ser fram emot att träffa er alla igen" hälsar ordförande Slobodan Kutlesovski.