.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

Секоја година, Братството избира винарска визба во Европа со која ќе соработува во производството на официјалното вино на Братството. Оваа година со задоволство ве известуваме дека остваривме соработка со врвната винарска визба во Скопје, Шато Камник. Винаријата има добиено повеќе меѓународни златни и сребрени награди за своите вина. Виното што го одбравме е врвно и припаѓа на класата на подобри европски вина.

.